Hazemeijer pasfoto 1964Ik kreeg een oproep van Ans Senger uit Tubbergen. Zij werkte bij Hazemeyer tussen 1963 en 1969 bij de afdelingen Hajaliet en Fabricage Bureau (FB). Zij wil graag in contact komen met oud medewerk(st)ers uit haar werkzame tijd bij Hazemeyer.

Hieronder in het kort wat informatie. Bent u een oud collega of kent u iemand die daar gewerkt heeft graag reacties via mijn e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik zorg dat de informatie wordt doorgestuurd naar Ans. 

Ans Sengers was bij Hazemeijer werkzaam van 1963 tot 1969. Zij woonde destijds in Weerselo en haar ouders hadden een bakkerij/kruidenierswinkel. Begin dit jaar heeft ze een boek uitgegeven in eigen beheer met als titel 'Roerige tijd in en om de bakkerij'. Het kantoor Fabricage Bureau (FB) was een overkoepelend bureau van o.m. Hajaliet (o.a. Spaanse gastarbeiders) en verschillende fabrieksafdelingen. De chef van FB was de heer J.R. Bouw.

Hazemeijer 24 feb. 1966

Ans Senger werkzaam bij de afdeling Hajaliet van Hazemeyer 24-02-1966 

Enkele namen (chefs, bazen, onderbazen en anderen) die ik mij kan herinneren zijn onder meer:

Jaap Bouw, heren Jerusalem (Bertus), Termeulen, Waanders, toenmalige dir. Hazemeijer (met een verhaal), Lussenburg, Potman, Meijer, Verholt, Baartman, Werkman (Jan), Annelies... is voor mij in de plaats gekomen op de afd. Hajaliet toen ik werd overgeplaatst naar FB. Thea Brevink (adm.). Francine?? Van de Fotostudio?
Tot zover mijn memories.

Met vriendelijke groet,

Ans Beekman- Senger

Hazemeijer afd. FB 1967 Hazemeijer afd. Fabricagebureau 1967

Ans Senger (Fabricage Bureau 1966)

Hazemeijer pasfoto 1964 Ans pasfoto JPG

Ans Senger in 1964                                                          Ans Senger (huidige foto)

{jcomments on}

Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Cloud tag

Laatste nieuws

Uitgelicht

Statistieken

Aantal bekeken pagina's
7830058

Wie is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

DMC Firewall is a Joomla Security extension!